Конференц зал, академія

У столиці регулярно проводиться велика кількість різних заходів, які відрізняються своїм форматом, масштабністю, метою організації і так далі. Для того щоб провести якусь зустріч і зібрати свою публіку, знадобиться конференц зал. Академія наук України завжди готова допомогти Вам у цьому питанні. Ми маємо вигідне і зручне територіальне розташування, тому ні в кого не виникне труднощів з тим, як дістатися.

Конференц зал академіяУ нашій Національній академії конференц зал Ви зможете орендувати для будь-якого заходу. У нас представлений великий вибір залів, які мають різну місткість, свій унікальний стиль і умови. Але при цьому всі вони знаходяться у відмінному стані, вони чисті, доглянуті і просторі.

У нашій академії конференц зали мають різну площу. Виходячи з формату Вашого заходу і з огляду на кількість гостей, Ви зможете підібрати для себе найбільш підходящий варіант. Ми впевнені, що серед наших пропозицій Ви зможете знайти для себе найвигіднішу.

Для проведення багатьох заходів, ділових зустрічей і семінарів знадобиться конференц зал. Академія наук України готова Вам допомогти вирішити це питання. У нас вісім спеціалізованих залів. Кожен з яких виділяється своїм інтер'єром і дизайном.

Конференц зали в академії оснащені сучасним обладнанням, яке Ви зможете використовувати під час свого виступу. Ми доклали багато зусиль, щоб створити в них максимально комфортні умови перебування.
Ми можемо Вам гарантувати, що Ви і Ваші гості залишитеся задоволені умовами і атмосферою конференц залу в академії. Для обговорення всіх деталей зв'язуйтеся з нами за прямими контактними даними.