Оренда залу для заходу

Оренда залу для заходуБагато підприємців і наукові співробітники потребують вільних приміщеннях для проведення заходів. Національна академія наук України надає цю можливість усім бажаючим. У стінах установи можлива подобова оренда залу для заходу будь-якого формату. На офіційному сайті установи описані доступні приміщення.

Зверніть увагу на різноманітність залів. Кожне спеціалізоване приміщення має своє призначення. В оренду доступні зали для заходів як великі, так і невеликі. Кімната для переговорів або робочих груп набагато менш містка, ніж зали різного типу. Жовтий, секційний, малий і білий зали мають все необхідне оснащення для того, щоб всі учасники процесу могли в офіційній обстановці обговорити важливі справи. У кожного є можливість виступити у великому залі, де є доступ до системи звукопідсилення. Оренда такого залу для заходу на 250 чоловік подобова. Крім обладнання, яке за замовчуванням знаходиться в розпорядженні гостей, ми також надаємо додаткові послуги. У Вас є можливість замовити мультимедійний проектор для виступів і апаратуру для синхронного перекладу. До того ж, в рамках подобової оренди залів для офіційних заходів ми пропонуємо проводити фуршет, ланч або кава-брейки. Ознайомитися з умовами надання послуг Ви можете на сайті НАН України.

Радимо вам зв'язатися з нами за телефоном, щоб уточнити, чи доступний необхідний зал в день Вашого зборів. Також наш менеджер відповість на всі Ваші питання і обговорить всі деталі використання конференц залу. Оренда залу для заходу в стінах нашого наукової установи має стабільну вартість і включає різні послуги, які перераховані на сайті.


Зв'язатися з нами можна за номером, який вказаний на екрані. Пропонуємо Вам ознайомитися з фотографіями доступних приміщень, щоб заздалегідь вибрати найзручніше простір. Додайте всіх учасників заходу для оренди залу всього на кілька днів. Офіційна обстановка і зручне розташування справлять приємне враження.