Зали для семінарів в оренду

З кожним роком по Києву з'являється все більше антікафе і коворкінг. Однак далеко не всі вони можуть забезпечити гостям дійсно потрібну обстановку. Крім меблів, в залі для семінару в оренду має бути відповідне обладнання. Також в залежності від кількості людей, приміщення має бути досить просторим. У стінах НАН України Ви можете забронювати зал для проведення семінару. Оренда наших приміщень обходиться недорого. Вартість можна розділити на подобову і погодинну. Також додатково оплачуються послуги, які не входять в основну вартість оренди приміщення.

Зали для семінарів в оренду Національна академія України надає зали для семінарів в оренду. Ви можете провести ефективну зустріч колег у відповідній обстановці і за невисоку ціну. Для того, щоб дізнатися, чи вільна аудиторія в стінах Академії, звертайтеся до адміністрації по телефону.


Пропонуємо Вам ознайомитися з цінами на оренду залів для проведення семінарів. Ви маєте можливість вибрати одне з доступних приміщень, кожне з яких докладно описано на нашому сайті. Замовте установку проектора або інші додаткові послуги, якщо того вимагає ситуація - наші співробітники забезпечать Вам всі умови для того, щоб на семінарі кожен учасник міг виступити з користю для присутніх. Крім цього, вартість оренди наших залів для семінарів більш, ніж доступна, в порівнянні з приміщеннями в інших антікафе і робочих просторах.

Багато підприємців і наукові співробітники знімають зали для семінарів в оренду. Це дозволяє всім учасникам процесу сфокусуватися на роботі і ефективно провести зустріч. Забронювати приміщення можна по телефону. Просто наберіть номер, який вказаний на офіційному сайті НАН України і дізнайтеся, чи вільно необхідне приміщення на дату зборів.