Конференц зал конгрес

Конференц зал конгресНа сьогоднішній день не існує людей в Україні, яким не доводилося займати конференц зал. Конгрес, представники урядової системи, освітніх і наукових співтовариств, та й просто підприємці час від часу потребують офіційній обстановці для того, щоб провести зустріч і обговорити важливу для них тему. Для проведення конгресу в конференц залі Ви можете зібрати своїх партнерів в стінах Національної академії наук України.

Пропонуємо Вам ознайомитися з повним списком вільних кімнат для проведення заходів. Вся необхідна інформація розміщена на офіційному сайті НАН України. Тут про конференц залі для конгресу та інших заходів Ви можете дізнатися все - місткість, площа, оснащення. Для Вашої зручності також опубліковані фотографії всіх приміщень, які призначені для підприємців, студентів та наукових співробітників. Зверніть увагу на список додаткових послуг, які ми надаємо нашим гостям. У Вас є можливість для конгресу в конференц залі використовувати наш мультимедійний проектор і апаратуру синхронного перекладу при необхідності. Також ми надаємо можливість встановити кава-брейк, ланч або фуршет в перерві або в кінці заходу.

Пропонуємо Вам ознайомитися з цінами на оренду приміщень, в списку яких також присутній великий і малий конференц зал. Конгрес, конференція, збори і будь-який інший захід набагато приємніше проводити в стінах державної наукової установи, ніж в антікафе з гучними відвідувачами і неформальній обстановкою.


Ви можете зв'язатися з нами по телефону, номер Кото вказано на сайті НАН України. Уточнюйте числа проведення конгресу, наявність онференції залів у вільному доступі і необхідність додаткових послуг.