Оренда приміщення для переговорів

Оренда приміщення для переговорівОренда приміщення для переговорів здійснюється через "Великий конференц-зал Национальной академии наук України" в Києві, де надаються в оренду різні зали і приміщення з метою переговорів або проведення зустрічей ділового формату. Якщо у Вас намічаються ряд зустрічей, які Ви хотіли б провести у відповідній атмосфері, Вам необхідно зв'язатися з нашою адміністрацією.

Потрібна оренда приміщення для переговорів на цілий день? Ви хочете організувати гідний прийом іноземним делегатам, групі партнерів? Тоді замовте один з пропонованих нами залів, які стануть комфортним і презентабельним місцем для проведення будь-якого рівня зустрічей.

Наш конференц-зал обладнаний багатьма зручностями для того, щоб будь-яка зустріч відбулася на найвищому рівні. Оренда приміщення для переговорів включає в себе оренду малого, середнього і великого залу, вітальні, кімнат для переговорів. Якщо Вам потрібні якісь додаткові відомості про те, як проходять переговори в таких залах або як краще організувати такий захід, зверніться до нас за консультацією.
Ми організуємо належний рівень прийому Ваших партнерів, влаштуємо ідеальну і строгу атмосферу порядку і чистоти у всіх приміщеннях. Зали обладнані сучасною цифровою технікою (екрани, монітори, мікрофони, апаратура синхронного перекладу, проектор тощо). Якщо Вам потрібна оренда приміщення для переговорів на весь день, то ми організуємо каву «брейк» або ж фуршет для всіх присутніх.
Уточнюйте всі подробиці у адміністрації "Великий конференц-зал Национальной академии наук України", так як наші послуги досить різноманітні, і ми готові підлаштуватися під Ваші потреби. Замовивши оренду приміщення для переговорів в конференц-залі на Володимирській, Ви ніколи не «впадете обличчям в бруд», а будете виглядати надзвичайно солідною і представницькою компанією.
З питань оренди того чи іншого приміщення звертайтеся особисто за телефонами, або ж приїжджайте на зустріч з одним з наших адміністраторів. Якщо Вам потрібна термінова оренда приміщення для переговорів в центрі міста Києва - зверніться в "Великий конференц-зал Национальной академии наук України".