Конференц зал для конференції

Конференц зал для конференціїБагато підприємців і наукові співробітники скаржаться на робочі простору, які надають конференц зали для конференцій за високою вартістю, але умови в них не мають до роботи. Тому вже не перший рік Національна академія наук України надає свої приміщення для проведення різних заходів. Ви можете забронювати просторий конференц зал для семінару, конференції, лекції, переговорів. Вартість оренди розбита на погодинну і подобову, що дуже зручно для великих зборів, які можуть займати до декількох днів.

Конференц зал для конференції можна взяти в оренду погодинно або подобово. Залежно від Ваших потреб ми пропонуємо також і можливість замовити додаткові послуги для проведення ефективних зустрічей.


У стінах нашого закладу не тільки забезпечують робочі простору, але також надають додаткові послуги. Ви можете взяти для конференції в конференц залі мультимедійний проектор або домовитися про проведення кави брейку. Залежно від Ваших потреб змінюється і вартість оренди. Всі ціни вказані на офіційному сайті НАН України. Також Ви можете зв'язатися з нами по телефону, щоб уточнити можливість броні конференц залу для проведення конференцій або обговорити деталі. Не пропустіть важливу інформацію про місткість наших аудиторій і додаткові послуги.

Якщо Вам необхідно знайти місткий конференц зал для конференції, звертайтеся до адміністрації НАН України. Ми пропонуємо багато різних приміщень для проведення офіційних заходів.