Конгрес-центр послуги

Конгрес-центр послугиПроведення будь-яких офіційних заходів або наукових конференцій - це процес, які вимагає тривалої підготовки і вибору підходящого місця для проведення. І якщо Ви зацікавлені в проведенні подібного заходу, то Вас може зацікавити наш конференц-центр, вартість послуг якого є досить доступною.

Хоч ми і пропонуємо тільки кращий конференц-центр, послуги якого доступні як для невеликого засідання, так і для повноцінної конференції, які
часто проводяться саме у нас.

На відміну від більшості інших приміщень, де можна проводити засідання, наш конференц-центр з усіма послугами знаходиться в будівлі Національної академії наук, яке славиться своєю просторістю і розкішним зовнішнім виглядом. І хоч будівля і побудовано ще на початку 20 століття, ми регулярно оновлюємо його, тому у нас є апаратура для синхронного перекладу, проектори, вай-фай і можливість влаштувати обідню перерву. А так, як вартість послуг конференц-центрів залежить від їх розміру і обраних послуг, то Ви зможете вибрати саме той варіант, який підійде Вам найкраще.

А так, як наш конференц-центр з послугами розташовані в самому центрі столиці, то до нас легко дістатися з будь-якого куточка Києва, в тому числі з вокзалу чи аеропорту, що дуже важливо, адже у нас проводять і міжнародні засідання. Тому ми рекомендуємо Вам заздалегідь бронювати приміщення, адже вони дуже затребувані і завжди зайняті на кілька тижнів вперед.

Для того, щоб дізнатися вартість в стінах приміщення, як конференц-центр, послуги розміщені на офіційному сайті організації. Вам потрібно лише подзвонити, попередньо обравши відповідний варіант на сайті, де представлена ​​повна інформація і фотографії про приміщення.