Проведення навчальних семінарів

Проведення навчальних семінарівНа сьогоднішній день не існує людей в Україні, яким не доводилося займати конференц зал в оренду для проведення навчального семінару чи тренінгу. Конгрес, представники урядової системи, освітніх і наукових співтовариств, та й просто підприємці час від часу потребують офіційній обстановці для того, щоб провести зустріч і обговорити важливу для них тему. Для проведення семінару навчального в конференц залі після оплати оренди Ви можете зібрати своїх партнерів в стінах Національної академії наук України.

Пропонуємо Вам ознайомитися з цінами, яка в наших стінах оренда залу на проведення навчальних семінарів. Конгрес, конференція, збори і будь-який інший захід набагато приємніше проводити в стінах державної наукової установи, ніж в антікафе з гучними відвідувачами і неформальній обстановкою.


Пропонуємо Вам ознайомитися з повним списком вільних кімнат для проведення заходів. Вся необхідна інформація розміщена на офіційному сайті НАН України. Уточнюйте місткість, площа, оснащення залів в оренду проведення наукового або навчального семінару. Для Вашої зручності також опубліковані фотографії всіх приміщень, які призначені для підприємців, студентів та наукових співробітників. Зверніть увагу на список додаткових послуг, які ми надаємо нашим гостям. У Вас є можливість в рамках проведення в конференц залі навчального семінару використовувати наш мультимедійний проектор і апаратуру синхронного перекладу при необхідності. В рамках оренди залів для тренінгів і семінарів також ми надаємо можливість встановити кава-брейк, ланч або фуршет в перерві або в кінці заходу.

Ви можете зв'язатися з нами по телефону, номер якого вказаний на сайті НАН України, якщо Вас цікавить оренда залу, щоб проведення навчальних семінарів принесло свої плоди. Уточнюйте числа проведення конгресу, наявність конференц залів у вільному доступі і необхідність додаткових послуг.