Приміщення під семінари

Приміщення під семінариНезалежно від того, чи є учасники заходу підприємцями або науковими співробітниками, для ефективної зустрічі необхідно забезпечувати відповідні умови. Просторі приміщення для семінарів повинні бути оснащені не тільки базової меблями, але також необхідним обладнанням. Проектор, кафедра, столи - всі ці дрібниці створюють робочу обстановку і забезпечують зручність робочого процесу. Щоб вибрати для семінару відповідне приміщення, антікафе і коворкінг не підходять. Однак в стінах Національної академії наук України завжди можна дізнатися про вільні аудиторіях. У Вас є можливість забезпечити найкращі умови для виступу своїх колег.

Приміщення під семінари на сьогоднішній день користуються великою популярністю. Якщо вам необхідно орендувати офіс для проведення заходу для великої кількості учасників, вибирайте відповідне місце. Будівля НАН України надає свої аудиторії для наукових і підприємницьких цілей.


Пропонуємо Вам ознайомитися з інформацією на офіційному сайті нашого закладу. Ми надаємо вибір різних приміщень для семінарів, переговорів, виступів, вручень нагород та інших заходів. Кожна аудиторія вміщує різну кількість людей і призначена для різних типів заходи. Також наші співробітники надають додаткові послуги, які перераховані на нашому сайті. Разом з орендою приміщення для проведення семінарів Ви можете замовити проектор, перерва на каву або навіть обід. Всі ці подробиці обговорюються індивідуально в телефонному режимі.

Звертайтеся до нас за телефоном для оренди приміщення під семінари. Ми надаємо вибір різних аудиторій, однак нерідко проводимо великі заходи, тому попереднє бронювання обов'язкове.