Орендувати зал для заходу

Орендувати зал для заходуОрендувати зал для заходу стало ще простіше, ніж десяток років тому. На сьогоднішній день практично кожен може зайнятися пошуком відповідного приміщення для проведення офіційних заходів. У список таких приводів можуть увійти не лише науково-дослідні конференції, але також зборів бізнес партнерів, студентські заходи, виставки освітніх і робочих програм. Так як в Києві існує безліч антікафе і коворкінг, для офіційних заходів відкрилося більше можливостей в стінах НАН України. Ви можете орендувати для заходу зал будь-якого доступного розміру і розмістити всіх учасників.

Зверніть увагу на офіційну обстановку приміщень. Для Вашої зручності ми розмістили фотографії всіх приміщень, де проводять ділові зустрічі, виступи та переговори. Оцінити місткість залів для заходів на оренду можна завдяки схематичним зображенням на сайті Національної академії наук України. Рекомендуємо також ознайомитися зі списком додаткових послуг, які Ви можете замовити при необхідності. Ми можемо надати мультимедійний проектор і апаратуру для зручного синхронного перекладу. Також у Вас є можливість замовити в рамках оренди залу для проведення заходу кава-брейк або ланч. Всі подробиці, а також вартість послуг відзначено на сайті наукової установи.

Зверніть увагу на різноманітність доступних приміщень. Ми передбачили різні іди заходів, які можуть проводити наші гості, тому надали відповідне оснащення. Орендувати зал для заходу Ви можете по телефону. Просто наберіть наш номер і уточніть, в які дні буде вільно саме той простір, який найбільше підходить для Вас.


Рекомендуємо також порівняти різні види доступних залів для заходів. Орендувати можна не тільки великий і малий кабінети, але також в стінах установи доступні жовтий і білий зали, секційний кабінет, кімнати для робочих зустрічей та робочих груп, а також вітальня. Кожне приміщення має своє призначення і оснащення, яке докладно описано на сайті.