Малий конференц зал

Малий конференц залМалий конференц зал може знадобитися в житті будь-кого. Незважаючи на помилки, ділові переговори влаштовують не тільки представники уряду, а й приватні особи. Підприємці, учасники наукових конференцій, учні та члени клубів за інтересами часто потребують приміщення для зборів. Такі кімнати повинні бути оснащені відповідною меблями для зручного проведення переговорів і виступів. Для таких цілей в оренду можна зайняти конференц зал. Малий і великий зали розташовані в стінах Національної академії наук України.

 Ви можете звернутися до нас, щоб зайняти приміщення для проведення переговорів, науково-дослідних конференцій або зборів. Для Вас будуть передбачені всі умови для комфортного перебування в кімнаті для ділових зустрічей. Академія наук надає вибір між приміщеннями для різного роду діяльності. Пропонуємо Вам ознайомитися з нашим асортиментом. Вибирайте не тільки між малим конференц залом і великим, але також жовтим, білим, секційним залами. Кімната для ділових зустрічей і вітальня також доступні для використання. У Вас є можливість оглянути приміщення малого конференц залу і інших доступних приміщень на нашому офіційному сайті. Для Вашої зручності ми опублікували схематичні плани приміщень для розрахунку вільних місць, а також Ви можете ознайомитися з фотографіями і описом доступних конференц залів. Коли малий і великий відрізняються тільки місткістю, інші приміщення призначені для інших видів заходів.

Якщо Вам потрібно зібрати для офіційного заходу велика кількість людей, звертайтеся до Національної академії наук України. Спеціально для наукових і ділових зустрічей ми підготували вільні зали і кабінети, в тому числі і малий конференц зал.


Зв'яжіться з нами за номером, який вказаний на екрані, щоб уточнити вартість погодинної оренди і дати, коли необхідне Вам приміщення буде вільно. Також Ви можете приїхати в НАН України, щоб особисто оглянути малий або великий конференц зал перед тим, як зайняти його.