Провести науковий з'їзд

Провести науковий з'їздЩоб провести науковий з'їзд, знадобиться просторе і зручне приміщення. Коли перед організаторами подібних заходів постає завдання пошуку такого, вони намагаються звертати увагу на безліч важливих факторів. Добре, якщо місце проведення буде знаходитися десь в центрі столиці, недалеко від станцій метро або транспортних вузлів. Тоді його буде нескладно знайти навіть тим учасникам з'їзду, які в Києві ніколи раніше не бували. Добре, якщо до місця проведення заходу буде легко дістатися усіма можливими способами: і на автомобілі, і на громадському транспорті. Провести науковий з'їзд в такому місці, яке буде зручним для всіх, - завдання максимум для організатора.

Знайти рішення такого завдання, мабуть, не складно. В одному з центральних районів столиці, недалеко від метро, ​​розташований Великий конференц-зал академії наук. Тут можна орендувати зал на кілька годин або на цілий день. Провести науковий з'їзд в НАН України – без сумніву, вдале рішення.

Потрібно провести науковий з'їзд, але немає підходящого приміщення? Орендувати чудовий зал для свого заходу Ви можете в НАН України.

Зали наші різні. Ціни на оренду теж різні. Всі вони відображені в прайс-листі, який є на сайті. Ознайомившись з розцінками, подивіться також перелік додаткових послуг. Деякі організаційні питання ми можемо взяти на себе. Провести науковий з'їзд з нашою допомогою напевно буде простіше. Ви можете довірити нам, наприклад, організацію ланчу, а час, що звільнився витратити на щось не менш важливе.

Провести науковий з'їзд в одному з приміщень Великого конференц-залу НАН України, без сумніву, буде вдалим рішенням.