Зал для зустрічей оренда

Зал для зустрічей орендаПрактично кожній діловій людині необхідно брати участь в заходах. Для цього найбільше підходить офіційне простір з усім необхідним для зручного обговорення важливих справ, наприклад, зал для зустрічей. Оренда такого простору може відрізнятися в різних закладах, в залежності від їх розцінок. Однак варто розрізняти також і умови перебування в таких приміщеннях. У стінах Національної академії наук України доступні різноманітні зали для офіційних зустрічей в оренду. Ви можете ознайомитися з подробицями на офіційному сайті установи.

Рекомендуємо звернути увагу на фотографії приміщень. У Вашому розпорядженні кілька видів залів для великих заходів, кімнати і вітальня. Якщо Вам необхідно взяти в оренду зал для зустрічі великої кількості людей, найбільше приміщення вміщує до 250 осіб. Воно оснащене системою звукопідсилення, а також у Вас є можливість замовити мультимедійний проектор. Якщо у Вас планується проведення міжнародного зборів, разом з орендою залу для зустрічі замовте апаратуру для синхронного перекладу. Пропонуємо Вам ознайомитися з послугами, які також доступні за замовчуванням. Усі вони були переписані на сайті НАН України. У Вас є можливість організувати каву-брейк або фуршет прямо в установі, якщо захід займе багато часу.

Радимо вам зв'язатися з нами за телефоном, щоб уточнити, в які дні вільний необхідне для Вас приміщення. Також не забудьте перевірити місткість кабінетів.

Зал для зустрічей, оренда якого відповідає сервісу, завжди сприяє діловому настрою учасників заходу і має все необхідне для повноцінного обміну ідеями.


Рекомендуємо заздалегідь забронювати зал, якщо Вам належить провести конференцію на кілька днів. Ми надамо всі умови для того, щоб учасники могли виступати і вести переговори. Ознайомитися з ціною на оренду наших залів для зустрічей завжди можна на офіційному сайті Національної академії наук України.