Конгрес-центр, Київ

Конгрес-центр КиївСьогодні для проведення офіційного заходу в колі наукових співробітників, колег і підприємців необхідно заздалегідь подбати про відповідному місці зустрічі. У Києві це конгрес-центр або робочий простір в виставковому залі або бізнес-центрі. Кожне з цих видів місць має свої унікальні умови, однак наш заклад користується великою популярністю за рахунок зручного розташування, гідних умов роботи і робочої обстановки. У нашому конгрес-центрі міста Києва для відвідувачів доступні різні види аудиторій для проведення зустрічей різного масштабу. Вартість оренди, яка вказана на офіційному сайті закладу, розбита на погодинну і подобову.

Якщо вам необхідно провести діловий захід в гідних умовах і при офіційній обстановці, звертайтеся в наш конгрес-центр. Київ нараховує багато різних робочих просторів, проте всі вони мають свої унікальні умови, які не завжди можуть бути зручні для серйозних людей.


Пропонуємо Вам ознайомитися з аудиторіями, які ми пропонуємо зайняти. Ми маємо в своєму розпорядженні великими приміщеннями для проведення нагороджень і виступів, залами для лекцій і семінарів, а також невеликими приміщеннями для переговорів. У конгрес-центрі Києва Ви можете забронювати будь-який з цих приміщень для того, щоб всі учасники могли винести користь із зустрічі і зосередитися на вирішенні актуальних для Вас питань. Рекомендуємо вивчити характеристики і схеми кожної з аудиторій, щоб зробити правильний вибір. Також співробітники конгрес-центру в Києві пропонують ознайомитися з додатковими послугами, які оплачуються окремо. Всі подробиці та правила відвідування нашого закладу обговорюються з менеджером в телефонному режимі.

Економте свій час і зателефонуйте нам за номером, який вказаний на екрані. Зробіть вибір на користь офіційної установи, як конгрес-центр. Київ пропонує широкий вибір антікафе і вільних просторів, однак у нас Ви завжди можете бути впевнені в тому, що ніхто не потривожить Ваших колег під час важливої зустрічі.